Over mij

Over mij

Na het vwo ging ik in 1987 naar Groningen om Spaans te studeren, met als bovenbouwstudie Communicatiekunde. Eenmaal afgestudeerd koos ik voor de medicijnenbranche; eerst als artsenbezoeker en vervolgens werd ik trainer-coach gesprekstechniek.

Ondertussen verhuisde ik naar Voorburg en werd de wereld verblijd met Youp en Tom (2004 en 2006).

In 2006 ging het zakelijke roer om. Ik werd ZZP’er: freelance journalist en tekstschrijver, want schrijven vond ik het allerleukste. Aanvankelijk over ‘van alles’, maar twee dingen bleken belangrijk te zijn voor opdrachtgevers:

- mijn 13 jaar werkverleden in de farmaceutische industrie had een mooie basis aan medische kennis opgeleverd;

- ik was gewend om met medici te praten, studies te begrijpen en verstond bovendien de kunst om medisch jargon op een toegankelijke manier te vertalen naar Jip & Janneke en naar de rest van Nederland.

En daar zaten opdrachtgevers op te wachten.

Desondanks, het zijn niet alléén ziektes, kommer en kwel wat bij mij de klok slaat; ik schrijf ook veel en graag over andere zaken. Zowel voor tijdschriften als voor bedrijven.

Administratie en support van de donaties op deze site worden verzorgd door:

Reporters Online B.V.
Leidseplein 32 2013 PZ Haarlem
support@reportersonline.nl
Kamer van Koophandel: 65844173
BTW-nummer: NL856284105B01
Telefoon: 0616477336

Voor vragen over betalingen kun je je wenden tot Reporters Online via bovenstaand mailadres. Meer informatie over onze donaties en onze algemene voorwaarden:

https://reportersonline.nl/ro-information/algemene-voorwaarden-reporters-online/